Stadslandbouw Dordrecht

Stadslandbouwkas Oude Beer

Op een zo natuurlijk mogelijke manier (ecologische wijze) kweken de vrijwilligers van De Oude Beer gewassen op, dus zonder kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Bezoekers van de kas kunnen hun eigen groenten en kruiden plukken, al dan niet onder begeleiding. De kas levert ook aan lokale cateraars en huishoudens. Zo gaan aardpeer en yacón mee in de groentepaketten van zorgboerderij De Zuidpunt en leveren we aan Rechstreex. Een deel van de oogst wordt gedoneerd aan Dordtse maatschappelijke organisaties.

Kom zelf eens kijken hoe we werken en informeer naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een kruidentuin-safari te doen of zelf een workshop te organiseren in de kas.

De kas is nu open op woensdag en zaterdag van 9.00-11.00 uur.

Onze verse producten kunnen in het groeiseizoen ook besteld en afgehaald worden bij diverse afhaalpunten. Bekijk onze website voor meer informatie: www.oudebeer.nl/actueel-aanbod/
En volg ons op:
www.oudebeer.nl en www.facebook.com/levenindekas/


Wil je aan de slag als vrijwilliger, in de grond of in het bestuur of organisatie?  Stadslandbouwkas de Oude Beer is per mail bereikbaar via bestuur@oudebeer.nl.

                  
   


Adresgegevens

Rijksstraatweg 108
3316 EJ  Dordrecht


Stuur een e-mail

Contactpersonen

Jan Janssen
Stuur een e-mail

Mieke Rolff
Stuur een e-mail

  Ecologisch