Stadslandbouw Dordrecht

Plattegrond

Op deze kaart van Dordrecht zie je snel de bestaande en recente stadslandbouwlocaties. Klik op een marker op de kaart om te zien wat voor locatie het is. In het wolkje dat naast de marker verschijnt vind je ook een link naar een detailpagina met meer informatie over de betreffende wijkmoestuin, tuinbouwkas, dierenhouderij, volkstuinvereniging of bloemenrand.

Heb je ook een initiatief waarvan je vindt dat deze op de kaart van Dordrecht hoort? Via het formulier 'Locatie aanmelden' kun je je eetbare buurttuin c.q. initiatief aanmelden en nemen we graag contact met je op voor een kennismaking.
Keurmerken en hun logo's kom je bij sommige stadslandbouwlocaties tegen zoals bijv. het Nationaal Keurmerk 'Natuurlijk Tuinieren'.                      
De keurmerklogo's staan vermeld bij de adresgegevens van de betreffende locatie. Laat je verder informeren over het keurmerk door te surfen naar de genoemde website.

De meeste stadsboeren en -boerinnen telen en maken duurzame produkten zoals o.a. groenten, kruiden, fruit, honing en zuivel - op een zo natuurlijk mogelijke manier - zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen, ook wel bestrijdingsmiddelen of pesticiden genoemd. 

  Stadslandbouw          Dierenhouderijen       Bloemenranden en -tuinen

Loading map...

Loading