Stadslandbouw Dordrecht

Zorgboerderij De Zuidpunt in het zonnetje gezet

Valentijnsdag is bij uitstek de dag waarop je aandacht geeft aan iemand die bijzonder voor je is. Daarom heeft de Partij voor de Dieren Dordrecht op valentijnsdag de mens, dier en natuurvriendelijke oorkonde uitgereikt aan Corstiaan den Boer en zijn team van de Zorgboerderij ' De Zuidpunt' te Dordrecht.

Corstiaan en zijn team van verschillende begeleiders, stagiaires en vrijwilligers verrichten fantastisch werk door dagelijks klaar te staan om alle activiteiten op deze zorgboerderij met liefde en zorg uit te voeren. Reden genoeg voor de Partij voor de Dieren om deze mensen eens in het zonnetje te zetten, aldus Leo Jabaaij, woordvoerder van de werkgroep Partij voor de Dieren Dordrecht.

Zorgboerderij 'De Zuidpunt' biedt mensen met een verstandelijke beperking, psychische of psychiatrische problemen, ex-verslaafden en dementerende ouderen een aktieve dagbesteding. De dagbesteding bestaat o.a. uit de verzorging van dieren, het verbouwen van onbespoten groenten op het land en in de moestuin, en het verwerken van bestellingen in de boerderijwinkel (groentenpakketten). Leo Jabaaij: Omdat deze dagbesteding een prachtig voorbeeld is van een mooie combinatie van samenwerking tussen mens, dier en natuur verdient Zorgboerderij 'De Zuidpunt' deze oorkonde! 

Lees meer over Zorgboerderij 'De Zuidpunt' in Dordrecht via www.zorgboerderijdezuidpunt.nl en www.stadslandbouwdordrecht.nl.

    Naar het overzicht